xenical uten resept

Xenical

Europeisk klinikk Bestill e-resept

Description

Hva er Xenical?

Xenical er en kapsel for vekttap. Den kan brukes av overvektige pasienter for å miste vekt. Kapslene burde kombineres med en lavkarbodiett og regelmessig trening. Dette vil føre til best mulig resultater ved bruk av legemiddelet.

Hvordan fungerer Xenical?

Den aktive ingrediensen i legemiddelet er orlistat. Orlistat påvirker enzymer kalt lipider i fordøyelsessystemet. Disse enzymene bryter ned fett som opptas i kroppen gjennom inntak av mat. Orlistat forhindrer disse enzymene i å bryte ned fettet, som reduserer mengden fett som absorberes av kroppen. Som et resultat av dette tar pasienten opp færre kalorier og begynner å miste vekt.

Kan jeg kjøpe Xenical reseptfritt i Sverige, Norge og andre europeiske land?

Det er umulig å kjøpe Xenical uten resept i Sverige, Norge og andre europeiske land. Dette legemiddelet passer ikke for alle, og kan forårsake bivirkninger. Ukontrollert inntak av dette legemiddelet er farlig. For å kjøpe Xenical må du først dra til lege for en konsultasjon og få en resept for legemiddelet, som deretter kan kjøpes på et apotek.

Kan jeg kjøpe Xenical hos Amazon?

Nei, du kan ikke kjøpe Xenical hos Amazon. Dette legemidlet selges ikke på denne nettsiden. På Amazon kan du kjøpe ulike tilskudd og plantebaserte slankepiller. Reseptbelagte legemidler er derimot ikke lovlig å selge på denne nettsiden.

Kan jeg kjøpe Xenical online?

Ja, du kan kjøpe Xenical fra et online apotek som har rettigheter til å selge reseptbelagte legemidler.

Hva trenger du for å kjøpe Xenical online?

Du trenger en resept for å kjøpe Xenical online. Dette kan også hentes online hos euroClinix. Du må fylle ut et spørreskjema om helsen din for å få en resept. Dette vil gjennomgås av en lege som samarbeider med tjenesten, og dersom legen ikke finner kontraindikasjoner får du en resept på legemiddelet. Vanligvis tar det omtrent en time å få en resept digitalt. Vennligst legg merke til at dette er en betalt tjeneste.

Hvordan kjøpe de reseptbelagte slankepillene Xenical online?

Du kan kjøpe slankepillene Xenical med resept gjennom en online apotektjeneste. Dette er veldig lettvint, ettersom du ikke trenger å lete etter et legemiddel eller forlate hjemmet, siden legemiddelet kan leveres direkte hjem til deg i samsvar med alle pålagte transportforhold for legemidler.

Kostnaden av Xenical i et online apotek

Hvor mye koster det? Du kan se kostnaden for Xenical på nettsidene til et partnerapotek. Prisen for en resept vises på nettsidene til den online helsetjenesten du velger å benytte deg av.

Forsiktighetsregler

Ta Xenical som instruert av fastlegen din. Den anbefalte dosen er 120 mg. Overstigning av denne dosen øker ikke effekten av legemiddelet. Legemiddelet bør tas umiddelbart før et måltid eller underveis i måltidet, og ikke senere enn en time etter måltidet. Du kan ikke benytte deg av Xenical dersom du spiser matvarer som ikke inneholder fett, eller dropper måltider.

Kontraindikasjoner

Du burde ikke ta av Xenical dersom du er overfølsom ovenfor ingrediensene i legemidlet. Det bør heller ikke tas dersom du lider av økt malabsorpsjon (mangel på opptak av næring i tynntarmen), kolestase, eller om du ammer.

Bilkjøring og bruk av maskiner

Xenical påvirker ikke pasientens evne til å kjøre.

Bivirkninger

Pasienter kan oppleve noen bivirkninger grunnet bruk av Xenical. Blant disse er hodepine, sterk trang til å ha avføring, diarè, magesmerter, tarmgass, oppblåsthet og andre. Se brosjyren som tilhører legemiddelet for en komplett liste av bivirkninger.

Interaksjoner med andre legemidler

Ikke ta Xenical på samme tid som ciklosporin. Xenical kan hemme absorpsjonen av antiepileptiske og antiretrovirale legemidler. Det anbefales ikke å ta Xenical med akarbose. I tillegg kan legemidlet interagere med andre legemidler. Fortell legen din om alle legemidler du tar før du starter behandling med Xenical for å unngå mulige risikoer.

Erfaringer med Xenical

Du kan lese om erfaringer andre pasienter har hatt med Xenical på utvalgte medisinske sider og forum. Ifølge disse sidene er pasienter fornøyde med bruken av dette legemiddelet og ser på det som effektivt.