Gir dere medisinske råd?

Nei. Vi tilbyr grunnleggende informasjon om legemidler. Dette er ikke offisiell informasjon, det kan ikke anses som råd eller brukes som en guide.

Er dette et online apotek?

Nei. Dette er en informasjonsbasert nettside om legemidler og hvordan du kan kjøpe dem online. Det finnes online plattformer med rettigheter til salg av legemidler, disse er markerte med et banner for enkel gjenkjenning.

Hva betyr knappen hvor man har muligheten til å trykke kjøp/bestill?

Dette er en link som umiddelbart leder deg til en trygg online plattform. Her kan du velge det riktige legemiddelet og legge inn en bestilling. Du trenger ikke å gå til lege eller apotek. Her legger du inn en online bestilling og mottar produktene slik det passer deg best.

Hvem selger legemidler?

Du får legemidler fra en av partnerapotekene våre. For mer informasjon kan du kontakte redaksjonen vår.

Kan jeg få et legemiddel uten resept?

Nei. Dersom legemiddelet er reseptpliktig kan du kun kjøpe det dersom du har en resept. Derfor inneholder kostnadene for en bestilling en konsultasjon hos lege og utstedelse av en online resept. Du må fylle ut et skjema som gir legen nødvendig informasjon om helsen din. Basert på dette kan legen utstede en online resept. Dette tar ikke lang tid. Alt du trenger er en smarttelefon, et nettbrett eller en PC med internettilgang.

Hvor lang tid tar det å levere legemiddelet?

Normal leveringstid er 24-48 timer fra når du plasserte ordren. Vanligvis kan kunder starte behandling allerede neste dag.

Hvem kan jeg kontakte angående ordredetaljer?

Alle spørsmål angående forhold vedrørende bestilling, pris, levering etc. burde henvendes til den online plattformen du velger å benytte deg av.

Kan jeg kjøpe legemidler online utenfor Norge?

Den anbefalte leverandøren arbeider i de fleste europeiske land. Du må undersøke om det er mulig å kjøpe et legemiddel i landet du bor i. Vennligst noter at kostnaden av legemiddelet kan variere.